Hier word ik blij van!

Hier word ik blij van!

Deze vraag werd mij laatst gesteld en alleen van de vraag werd ik al bij! Maar hij is niet even in één zin te beantwoorden.
Ik denk dat ieder mens in zijn leven wel eens een keer tegen de lamp aan loopt. Je wordt teruggefloten in de ratrace van alle drukte. Ook ik dus. Een jaar of zes geleden. Ik zal je de details besparen, maar het heeft wel een klein jaartje geduurd eer ik weer helemaal de “oude” was. Maar uiteindelijk heeft dat moeilijke jaar mij toch veel gebracht. Meer dan ik ooit had durven denken.

Daarom is deze vraag ook zo toepasselijk!
De eye-opener is toch echt wel geweest: “Doen waar je blij van wordt!”
Doen waar je energie van krijgt en weg met alle “energie-suckers”. En wat maakt mij nu blij?

Privé gezien toch echt op nr. 1 mijn gezin, onze hond, kat en paard. We zijn graag in Zeeland, buiten in de natuur en we love wintersport en Scandinavie. Borrelen met vriendinnen, uit eten gaan, met familie zijn en natuurlijk ook carnaval en vooral heel veel lachen!! 

Qua werk?

De afgelopen drie jaar heb ik in teken gezet van verandering. De kapsalon en alle leuke klanten waar ik 17 jaar aan heb gebouwd zijn fantastisch. Maar ergens wilde ik ook iets anders. Of meer, en dat is waar ik nu sta: Mijn opgedane kennis delen over hoe belangrijk het is om onze gezondheid op nr. 1 te zetten. Als ik de wereld een klein beetje mag helpen mooier, gezonder en een beetje meer troepvrij te maken dan is mijn missie en passie al geslaagd. Dus ik ga jullie voorzien van nieuwe verzorgingstips, styling-, haar- en huidtips, product- en voedingsadviezen, maar ook leuke foto’s van voor en na, feitjes, weetjes, blogs, quotes etc etc… Alleen maar blije dingen!

En verder probeer ik dit alles ook nog een beetje met elkaar te combineren en daar wat balans in te krijgen. Beetje uitdaging soms, maar daar houd ik wel van! Als het mij maar energie geeft.

En jij? Waar word jij blij van?