Corona ervaring

Corona ervaring.

Wat een bizarre tijd was dit zeg… Zoals bij velen was “Corona” het gesprek van de dag. Ik ging van verbazing, naar angst, naar ongeloof, terug naar angst, maar uiteindelijk ook acceptatie en bezinning én ook weer naar inzicht. Een heen en weer gejojo van mixed feelings en dan dachten we na de eerste lockdown dat we het ergste gehad hadden, zaten we in de winter weer volledig thuis en ben ik 12 weken gesloten geweest. Met de eerst lockdown erbij een sluiting van maar liefst 19 weken! Maar je wordt als ondernemer ook wel creatief. Verplicht “omdenken”, je schouders er onder zetten en doen wat wel mogelijk is!

Ergens voelde het verplicht vrij zijn stiekem ook wel een beetje als een “cadeautje”.
Even niks moeten. Ik heb het maar mijn ‘sabbatical” genoemd.

De ratrace was weg, iedere dag maar kijken wat ik ging doen. Lukte het vandaag niet? Dan maar morgen. Ik heb ook enorm veel gewandeld, tot groot plezier van onze hond. Het vele buiten zijn vind ik heerlijk. Ik heb achterstallige klusjes weggewerkt en had tijd om nieuwe plannen uit te werken.

Ik liep al langere tijd met ideeën in mijn hoofd, maar kwam door de volle agenda niet over tot “actie”. Dat kon nu wel! Ik heb een afspraak gemaakt met twee toffe, gekke, creatieve meiden van VersVoer. Zij hebben geholpen met het uitwerken van mijn plannen.

Namelijk een nieuwe naam, huisstijl, een écht en kloppend verhaal doorvertaald in nieuwe website en toffe content voor mijn Instagram.

Met als doel het creëren van een winkel waarin ik ,naast mijn werkzaamheden in mijn kapsalon, met meerdere productmerken ga werken die allemaal dezelfde visie en passie hebben als ik: goed en veilig voor onze gezondheid en lief voor onze aarde.

Jij hoeft niet meer te gaan zoeken, hier is alles onder één dak. Voor jezelf, voor je gezin, voor je hond noem het maar op. Als het maar goed en veilig is voor onze gezondheid en lief is voor onze aarde. Dus…spread the news!!

Zo zie je maar, dat een vervelende periode uiteindelijk ook weer goede dingen brengt.