Mijn 5 favoriete producten

Mijn 5 favoriete producten. 
Dit is voor een cosmetica-lover als ik bijna een onmogelijke keuze! Wanneer ik puur en alleen naar mijn haarproducten kijk, dan zijn voor mijn haren de onderste vijf absoluut MIJN toppers:

-Moisty seaweed hairbath
-24 benefits
-Platinum conditioner
-Blow dry booster
-Crisp salty spray

Nu zegt dat jullie waarschijnlijk helemaal niks. Hoeft ook niet. Het belangrijkste vind ik dat er voor iedereen een persoonlijk advies kan worden gemaakt. Ieder hoofd, ieders wens is immers anders. Ik heb lang fijn blond haar met highlights. Maar jij bent misschien die brunette met krullen of hebt juist en mega volle bos haren waar je geen baas over bent. Dan liggen de keuzes en wensen bij jou weer heel anders.

Dit is dan puur en alleen over “haar”. Wellicht heb je daarnaast ook meer aandacht nodig voor een onrustige of vette hoofdhuid? Is de conditie van jouw hoofdhuid niet zoals deze moet zijn. Heb je jeuk, schilfers of haarverlies? Allemaal redenen om juist wel of niet voor een bepaald product te kiezen. Dan krijg je nu vast keuze-stress! Want er bestaan zo veel cosmetica producten, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik help je graag.

Niet meer twintig flesjes in je badkamer, maar gewoon vijf. Een voor jou op maat gemaakt advies. Gezond en veilig voor jouw haar en hoofdhuid en gericht op verbetering, verzorging en beleving. Zodat je iedere dag weer blij bent als je in de spiegel kijkt én je een opgeruimde badkamer hebt ;-).

Ik kan niet toveren, maar ik kan je wel helpen het maximale uit jouw haren te halen. Iedereen is uniek en niemand is hetzelfde.
Wees welkom bij CYRL. Ik help je graag.