Van Studio C&C naar CYRL

Van Studio C&C naar CYRL

Na wat omzwervingen van Bergen op Zoom, Antwerpen, Rotterdam, door naar Amsterdam, via ‘s-Hertogenbosch toch uiteindelijk weer terug in Bergen op Zoom. Gewerkt in diverse toffe kapsalons. Daar veel ervaring opgedaan en leuke mensen leren kennen. Hier in Bergen op Zoom ligt mijn hart. Een mooie oude stad met veel creatieve, muzikale en knappe ondernemers. Na ongeveer tien ervaringsjaren her en der, werd het tijd om het “zelf” te gaan doen. Ondernemen; een eigen salon openen. Met mijn manier van werken, mijn productkeuzes en een eigen salonnaam. Hier ontstond Studio C&C. Met de twee C’s van mijn initialen. Ik heb de eerste 11 jaar met mijn salon naast de salon van mijn schoonmoeder gezeten (pedicure). In die 11 jaar ben ik ook getrouwd, verhuisd naar een ander huis en hebben we drie mooie kinderen gekregen. Omdat mijn salon aan de andere kant van Bergen op Zoom lag ten
opzichte van ons nieuwe huis, was daar op locatie werken met daarbij drie kids niet praktisch meer. Daarom besloten we toen mijn salon te verhuizen naar ons eigen woonhuis. Zodat werk en privé makkelijker te combineren werd.

Zes jaar werk ik nu op deze locatie, een hele mooie fijne rustige werkplek, dicht bij het park van de Kleine Melanen. Als ondernemer moet je blijven veranderen, blijven ontwikkelen om met passie te kunnen blijven werken, pas dan kun je succesvol zijn. Kritisch naar jezelf en de omgeving durven en kunnen kijken. Keuzes maken. Ja en nee durven zeggen. Trots op wat ik opgebouwd heb, kwam ik toch op een punt dat dingen niet meer klopten. Doordat ik de laatste drie jaar mijzelf verdiept heb in de gezondheidswaarde van cosmeticaproducten en de kennis van het functioneren van ons lichaam met als specialisatie huid, haar en nagels, dekte Studio C&C niet langer de lading meer. Ik denk dat de meeste mensen mijn salonnaam niet eens wisten. Maar mij gewoon kenden met mij voornaam, Cyrille.

Wat mijn salon – anno nu – bijzonder maakt is waar ik voor sta. Mijn visie, mijn werkwijze, mijn productkeuzes, mijn kennis, mijn service.
Dit was het moment dat Studio C&C veranderde naar CYRL. Mijn eigen naam, mijn salon, waar ik voor sta. CYRL, hair products & lifestyle. Volg CYRL op Insta en Facebook  Leuk je daar te zien of in mijn salon!