Wie ben ik

Nu in 2021 is het tijd voor een verandering.

Met mijn jarenlange ervaring in de kapsalon, een enorme interesse in de gezondheidswaarde van het lichaam, met daarnaast de afgeronde orthomoleculaire studie, heb ik een mooie rugzak met veel interessante inhoud. Dit met jullie delen, doe ik graag!

De binnen- én buitenkant de juiste verzorging geven. Biologisch, low waste, ecologisch, maar alles behalve “geitenwollen sokken” minded. Ieder mens is uniek elk lichaam is anders. Samen onderzoeken we wat jij nodig hebt.

1996

Ruim 25 jaar ervaring

+2,000

Verkochte producten

4.98/5

Customer rating

“Betrokken, professioneel advies en hoge kwaliteit producten, met de juiste ingrediënten.”

Danielle K.

Ik ervaar dat veel klanten geen idee hebben wat wel en niet in een goed product hoort te zitten, immers is etiketten lezen ook echt niet makkelijk.

Cyrille Mulleman-de Wilde

Vrijblijvend kennismaken?

De focus op het creëren van een goede balans in voeding en leefstijl. Het delen van mijn kennis doe ik graag! Mensen inspireren en het geven van vertrouwen in de juiste (troepvrije!) producten.

Contact